Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On October - 26 - 2013

Gala_Nationala_a_Voluntarilor_2012-300x195Gala Națională a Voluntarilor este dedicată în exclusivitate domeniului de voluntariat și este o ocazie anuală unică în care li se mulțumește oamenilor pentru munca și implicarea activă în acțiuni de voluntariat.

Federația VOLUM organizează cea de-a treia ediție a evenimentului. În data de 17 octombrie s-a dat startul nominalizărilor, care va dura trei săptămâni. Gala va avea loc pe 12 decembrie 2013, la București.  Astfel, în cadrul galei, vor fi premiați  voluntari și coordonatori de voluntari, proiecte și centre de voluntariat din întreaga țara.

Așadar, înscrierile în competiție se fac online, până la data de 12 noiembrie 2013, ora 23:59. În rândul nominalizaților pot intra organizaţiile neguvernamentale și instituţiile publice care lucrează cu voluntari, precum și companiile care își implică angajații în proiecte de voluntariat. Pentru înscriere, dar și pentru mai multe detalii despre eveniment sau regulamentul de înscriere este pagina www.galavoluntarilor.ro

Condițiile de participare sunt ca persoanele nominalizate să fi derulat activitatea pe durata anului curent sau să facă parte din proiecte aflate în derulare, fiind acceptate doar acele proiecte care prezintă deja rezultate importante.

27308_315301525236046_971553356_nEste important de menționat faptul că secretariatul Federației VOLUM, organizațiile membre VOLUM sau membrii Consiliului Director VOLUM nu vor fi implicați în procesul de preselecții, jurizare sau analiză a lucrărilor primite. Aceste sarcini le revin unui juriu extern Federației VOLUM, precum și votului publicului.

Gala Voluntarilor este susținută de către cei opt Ambasadori ai Voluntariatului în România: Raed Arafat, Margareta Pâslaru, Damian Drăghici, Marius Manole, Irina Păcurariu, Călin Goia, Valeria Răcilă von Groningen și Zoli Toth.

De asemenea, evenimentul se bucură și de sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului, Complexului Național Sportiv ”Lia Manoliu”, Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Reprezentanței Comisiei Europene la București.

Articole asemanatoare:

Un comentariu

Posteaza un comentariu