Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
O scoala de vara pe masura pasiunilor voastre | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Mihaela Truică On June - 18 - 2012

Cum ar fi ca vara aceasta să vi se dea șansa de a vă transforma pasiunea pentru domenii precum geopolitica, relații internaţionale sau diplomație într-o experiență de 10 zile, alături de personalități de renume și o echipă de încă 20 de tineri cu care să împărtășiți aceleași interese și mai ales, alături de care să participați la redactarea unui studiu pe care aveți șansa de a-l publica într-o carte din colecția ”Geopolitica” a Editurii Top Forum?

Această oportunitate vă este oferită de Asociația ASAGRI, ce promovează încă din 2010 domeniul geopoliticii în rândul tinerilor din România și vă invită la cea de-a doua ediție a Școlii de vară GEOPOLITICS.

Școala de vară GEOPOLITICS se va desfășura în perioada 23 iulie- 2 august 2012, în centrul orașului București, în incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitană București, având ca temă principală Evoluțiile geopolitice ale Spațiului islamic.

În urma celor 10 zile petrecute alături de coechipierii voștri veți deveni oficial autorii unei cărți de geopolitică, pe care o veți prezenta în cadrul Școlii de Vară și care va fi publicată, după cum am menționat anterior, într-o carte din din colecția ”Geopolitica” aparținând Editurii Top Forum, un lucru important de asemenea, fiind faptul că o puteți folosi atât la înscrierea la doctorat cât și la activitatea științifică.

Trebuie să știți că de-a lungul celor 10 zile, pe lângă colegii voștri, veți întâlni și profesori universitari și personalități din domeniul relațiilor internaționale, alături de care veți dezbate tema școlii de vară. Și pentru a merge mai departe în cunoașterea culturii islamice, la fața locului chiar, veți merge într-o vizită culturală, la o moschee din București.

Înscrierile se fac până în data de 7 iulie 2012, iar toate detaliile legate de modalitatea în care puteți aplica pentru Școala de Vară GEOPOLITICS le puteți afla aici.

Sursă foto prima pagină: http://www.geopolitics.ro/evenimente/3232.html

Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] O scoala de vara pe masura pasiunilor voastre […]

Posteaza un comentariu