Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On May - 11 - 2012

Centrul de Formare Continuă şi Evaluarea Competenţelor în Asistenţa Socială (CFCECAS) lansează anul acesta, în premieră pentru România, primul său Târg de Servicii Sociale. Evenimentul este programat în intervalul 29 iulie – 1 iulie 2012, la Sibiu şi se desfăşoară în cadrul Conferinţei Naţionale de Asistenţă Socială 2012, Editia a IV-a.

 

Evenimentul constă într-o expoziie cu standuri pentru 25 de servicii şi furnizori de servicii sociale, precum şi de proiecte care au ca obiectiv dezvoltarea şi furnizarea acestor servicii. Târgul se va desfăşura pe parcursul Conferinţei Naţionale de Asistenţă Socială 2012, eveniment devenit deja tradiţional pentru CFCECAS – platformă pentru asistenţii sociali şi specialiştii din cadrul serviciilor de asistenţă socială.

 

Evenimentul are ca principal obiectiv promovarea serviciilor şi creşterea gradului de intercunoaştere şi schimb de experienţă între furnizorii de servicii sociale.

 

Cei interesaţi sunt aşteptaţi să se înscrie, pentru participare  gratuită la stand pe parcursul celor doua zile ale evenimentului -formularul de înscriere trebuie completat până cel târziu 15 iunie 2012, la adresa de email office@cfcecas.ro.

 

Mai multe informaţii privind modalitatea de înscriere şi detalii despre serviciile CFCECAS pot fi accesate pe pagina de www.cfcecas.ro.

 

În ultimii ani, noi servicii sociale au fost dezvoltate prin intermediul fondurilor europene sau a fondurilor best online casino locale. Prin intermediul platformei CFCECAS se oferă posibilitatea transferului de cunoştinte teoretice şi practice între asistenţii sociali şi specialiştii din diverse domenii sociale, ţări şi spaţii socio-culturale.

 

Centrul de Formare Continuă şi Evaluarea Competenţelor în Asistenţa Socială (CFCECAS) are ca obiectiv dezvoltarea proiectelor inovative pentru asistenţa grupurilor vulnerabile, a serviciilor de asistenţă pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile, dezvoltarea economiei sociale şi dezvoltării profesionale a asistenţilor sociali din România.

 

Expertiza si domeniile de acţiune ale CFCECAS sunt:

  • asistenţa tehnică oferită instituţiilor şi organizaţiilor private pentru a dezvolta servicii de asistenţă socială, servicii de suport pentru integrarea socială şi pe piaţa muncii a persoanelor vulnerabile;
  • elaborarea de programe de formare continuă a asistenţilor sociali şi a personalului ce activează în domeniul serviciilor sociale;
  • crearea programelor ce vizează transferul de cunoştinţe si experienţă din diverse domenii sociale şi din diferite ţări şi spaţii culturale pentru dezvoltarea profesională şi aplicarea tehnicilor moderne de intervenţie socială.

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Uncategorized

Posteaza un comentariu