Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Vino si spune povestea voluntariatului cu noi! | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On April - 9 - 2012

Îţi place să scrii şi eşti implicat în acţiuni de voluntariat. Ai abilităţi jurnalistice, te documentezi asupra evenimentelor care fac parte din spectrul voluntariatului, eşti o fire activă şi vrei să ieşi din mediul local. Ai nevoie de o provocare. Ai vrea să citească o Românie întreagă ceea ce scrii. Simţi că poţi aduce o valoare adăugată unei echipe, prin prisma cunoştinţelor pe care le deţii. Crezi că oamenii trebuie să fie informaţi asupra lucrurilor în care tu crezi. Mai mult de atât, ţi-ar plăcea să spui povestea voluntariatului împreună cu o echipă naţională.

De ce n-ai zis aşa? Locul tău e în Blogunteer!

Membrii acestui blog cred din tot sufletul în voluntariat, drept pentru care sunt dedicaţi cauzei în care s-au implicat. Nu contează că sunt la sute de kilometri unii de ceilalţi, pentru că înainte de a fi o redacţie, sunt o echipă. Împărtăşesc idei, colaborează, cercetează, participă la evenimentele partenerilor noştri, îşi dezvoltă abilităţile pentru scris, toate într-un atmosferă deschisă, în care propunerile de îmbunătăţire sunt mereu primite cu braţele deschise.

Vrei să ştii de unde suntem? Începând cu Bucureşti, Constanţa, Piteşti, Suceava, Oradea şi mai nou Vaslui. Tu de unde eşti? Ne-ar plăcea să te cunoaştem şi să ne ajuţi să ne extindem. Sunt atâtea poveşti care n-au fost încă spuse. Poate din cauză că n-ai fost alături de noi.

Ce ar trebui să faci?

Poziţie Activităţi principale
Redactor – Publică cel puţin 2 articole pe săptămână;- Efectuează cercetări jurnalistice personale pentru a se documenta în vederea redactării de articole;- Se informează în permanenţă despre oportunităţile de voluntariat existente în regiunea sa şi despre proiectele şi activităţile care au loc acolo, încercând să obţină materiale de promovare şi/sau interviuri relevante;- Participă la diverse proiecte, activităţi, evenimente, workshop-uri, training-uri şi conferinţe ca reprezentant Blogunteer;
Colaborator Regional Idem ca la Redactor, cu menţiunea că accentul se va pune pe promovarea activităţilor din zona sa şi în plus, toată colaborarea se desfăşoara exclusiv online;

În ceea ce priveşte implicarea, ar trebui să acorzi 4-6 ore pe săptămână pentru redactarea articolelor şi participarea la şedinţă.  Desigur, că poţi fi şi mai activ, dacă tu crezi în ceea ce faci şi îţi face plăcere să te documentezi ca la carte pentru materialele tale.

Procesul de aplicare este foarte simplu şi constă în:

  1. Completarea aplicaţiei de pe site-ul Asociaţiei Young Initiative: www.younginitiative.org/formular.php
  2. Trimiterea unui articol demonstrativ care să aibă legatură cu tematica blogului la adresa info@younginitiative.org în 48h de la trimiterea aplicaţiei. Articolul trebuie să aparţină în mod obligatoriu candidatului, să nu conţină elemente plagiate fără precizarea sursei, şi să nu depăşească 2 pagini. Se va folosi stilul jurnalistic, dinamic, interactiv (nu se acceptă eseuri reflective sau de alt gen).
  3. Pentru Bucureşti: Participarea la un interviu de selecţie.
  4. Pentru alte oraşe: Interviu telefonic sau pe Internet (nu audio/video).

Final touch

Căutăm oameni ce vor să-şi dedice timpul unei activităţi în care cred. Oameni care sunt pasionaţi de voluntariat şi de scris. Oameni care sunt entuziasmaţi de ceea fac. Oameni care cred că distanţele îi apropie unii de ceilalţi. Dacă tu eşti cel/cea pe care îl/o căutăm, dă-ne de ştire. Vrem să ştim mai multe despre tine.

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Un comentariu

  1. […] Vino si spune povestea voluntariatului cu noi! […]

Posteaza un comentariu