Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Saptamana sanatatii se incheie azi | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On April - 7 - 2012

Sănătatea este fără doar și poate cea mai de preț comoară. Nu ne putem bucura de începutul unei zile, de razele soarelui, de energia din jurul nostru și nici de oamenii prețioși ce ne înconjoară fără sănătate. Dintre toate bunurile pe care și le poate dori omul sănătatea ocupă sau ar trebui să ocupe mereu locuri fruntașe.

Sănătatea este celebrată prin Ziua Sănătății din cadrul Săptămânii Sănătății. Astfel, în perioada 2-7 aprilie, în Pasajul Universității, au avut loc o serie de evenimente menite să ofere trecătorilor informații prețioase despre frumusețe, nutriție, sport, și despre un stil de viață sănătos.

Pentru că de multe ori trăim într-un ritm mult prea alert în care reușim, din păcate, să ignorăm și aspecte importante ale vieții, cum ar fi sănătatea, acest eveniment organizat de Pikaso Events, creează un cadru format din reprezentanți ai clinicilor medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare, nutriție și sport, companii producătoare de metode naturiste de înfrumusețare și multe alte instituții ce au ca scop promovarea și oferirea unui stil de viață sănătos. Acest cadru este deschis trecătorilor care pot afla sfaturi direct de la profesioniști și care se pot documenta în legătură cu felul în care poate fi adoptat un stil de viața sănătos chiar și printr-un ritm alert, cum pot să îți controleze greutatea, și mai ales pot afla cum se poate spori stare de sănătate bună pe tot parcursul vieții. Mai mult, printre subiectele de maxim interes se află și discuțiile despre prevenirea, depistarea dar și tratarea bolilor.

Mai mult, experți în nutriției vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi în legătură cu o alimentație corectă, ce duce la o stare bună de sănătate.

Este important să ne oprim măcar pentru câteva minute pentru a afla lucruri interesante despre sănătatea noatră care ne privește direct.

În 2-7 aprilie, în Pasajul Universității afli cum să te bucuri de o viață lungă și sănătoasă! 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu