Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On August - 6 - 2011

Daca se intampla sa fii prin Banat weekendul asta si ai si o bicicleta in dotare, ai chef de adrenalina si de a cunoaste oameni noi, Asociatia Bike Attack Resita te invita duminica, 7 august 2011, la Garana, unde are loc competitia Banat Mountain Bike Maraton (BMM).

Maratonul este un eveniment de masa care promoveaza si mediatizeaza in Romania ciclismului montan – „mountain biking”, regiunea Banatului Montan, zona favorabila traseelor de ciclism montan. De asemenea, publicul de toate varstele este incurajat pentru practicarea acestui sport si se promoveaza in special turismul sustenabil in zona Banatului Montan.

Competitia BMM este printre primele evenimente de acest gen din tara iar in 2011 se afla la cea de-a VII-a editie, fiind deja o traditie pentru comunitatea biciclistilor din Romania si pentru zona Garana – Muntele Semenic din Caras-Severin, bucurandu-se de o larga participare atat din partea concurentilor cat si din partea spectatorilor.

Competitia va avea loc pe patru trasee diferite ca lungime si dificultate, avand startul si sosirea in acelaşi punct, in zona Poiana Lupului de la Garana – Wolfsberg; 80 de km pentru sportivi cu experienta si profesionisti, 50 de km pentru amatori care iubesc mountain biking-ul si se lupta pentru weekend-urile petrecute pe bicicletă, 30 de km pentru cei care merg mai rar si 10 km pentru cei care se apuca acum de acest sport. Mai mult, anul acesta am decis, in urma sugestiilor venite din partea participantilor sa facem si un traseu pentru copii.

Anul acesta sunt asteptati la eveniment 400 de participanti la care se vor adauga peste 100 de spectatori care vor asista atat la concurs cat si la evenimentele culturale care se vor desfasura in Poiana Lupului la Mucisal Ranch “La Scena”, locatie binecunoascuta pentru Fesitivalul International de Jazz pe care il gazduieste in fiecare an. Concursul va avea loc duminica, 7 august, iar zilele de vineri si sambata, 5 – 6 august, vor oferi publicului concerte de rock si de folk.

Mai multe informatii pesite-ul oficial  www.banatmaraton.ro.  Let’s bike as zice eu!

Articole asemanatoare:

2 Comentarii

  1. […] In acest weekend avem Banat Mountain Bike Maraton […]

  2. […] In acest weekend avem Banat Mountain Bike Maraton […]

Posteaza un comentariu