Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Contribuie la colectia faptelor bune | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Carmen Radu On August - 26 - 2011

Campania “Colectia faptelor bune” isi propune sa reuneasca romanii ce merita toata admiratia noastra. Beneficiarii acestor fapte bune vor spune povesti cu acesti oameni ce au impletit de-a lungul timpului omenia si sinceritatea cu modestia. Aceasta campanie  va aduce in atentia publica romanii care au facut o fapta buna in comunitatea lor fara a astepta nimic in schimb.

Acesti oameni merita sa le urmam exemplul si sa le oferim aplauze, mai ales pentru ca ei ne-au ajutat sa ne deschidem inima.

Cine sunt acesti romani care fac fapte bune? Haideti sa aflam si sa le aratam recunostinta noastra desi ei nu au avut aceasta asteptare de la noi! Trimite povestea lor si haideti sa le multumim si sa ne aratam recunostinta. Meritele lor sunt mari si un gest nobil poate fi rasplatit doar cu un alt gest inaltator pentru societatea noastra! Asadar, vrem sa ne onoram si sa ne intoarcem la valori poate deseori uitate, indrepandu-ne atentia catre o lume mai frumoasa si demna, o lume in care fiecare dintre noi isi poate gasi locul printr-o fapta buna sau prin a spune cuiva “Multumesc!”.

Organizatorii “Plantam fapte bune in Romania” au lansat invitatia de a inscrie “vinovatul” in „Colectia Faptelor Bune” din comunitatea ta.  In perioada 5 septembrie –  7 octombrie 2011 vom afla cat mai multe fapte bune care s-au intamplat in tara.  Afla mai multe pe pagina oficiala  http://plantamfaptebune.ro/colectia-faptelor-bune/.

10 dintre oamenii nominalizati prin povestile inscrise, vor primi o recunoastere simbol din partea echipei de organizatori: un puiet pe care sa il planteze si sa il ingrijeasca pe viitor. Deoarece o fapta buna trebuie sa creasca!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu