Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On October - 21 - 2010

Te incanta ideea de leadership? Vrei sa stii cum se dezvolta conceptul de leadership si in educatie? Daca da, atunci venim cu o veste buna.  Asociatia Leadership organizeaza in luna noiembrie un training care se anunta interesant prin temele abordate si prin persoanele invitate sa impartaseasca din experienta lor.

Transmiterea leadershipului autenic catre studenti este foarte importanta, tocmai de accea la training vor participa oameni care au realizat ceva pana acum si care doresc sa dea mai departe din informatiile acumulate. Printre aceste persoane se numara: Mircea Tudor (inventator, primul si singurul roman care a fost distins cu premiul 1 la Salonul International de Inventii de la Geneva), Steven van Groningen (CEO si Presedinte Raiffeisen Bank) si Adrian Olteanu (omul ce a repus pe picioare Flanco, in perioada de criza).

Trainingul se desfasoara pe parcursul a 5 saptamani, in fiecare saptamana abordandu-se intr-o ora si jumatate o tema dintre urmatoarele: bazele leaderhipului, comunicarea liderului, inteligenta emotionala, influenta, managementului timpului. Dezbaterile tinute de persoanele amintite mai sus fac parte si ele din program, astfel ca, timp de mai bine de o ora persoanele respective vot tine un discurs in care puteti interactiona.

Trainingurile sunt organizate astfel:

  • Bazele leadershipului – saptamana 1
  • Comunicarea liderului – saptamana 2
  • Inteligenta emotionala – saptamana 3
  • Influenta – saptamana 4
  • Managementul timpului – saptamana 5

(incepand cu data de 2 noiembrie)

Asadar, daca te incanta ideea de a intelege cum functioneaza leadershipul si de a “fura” cateva din experientele pe care persoane importante le-au avut, atunci nu ezita sa te inscrii pana pe data de 25 octombrie aici . De asemena, mai multe informatii se gasesc tot accesand site-ul.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu