Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Do you speak video? | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On October - 10 - 2010

Daca traiesti in Europa (continent, si nu Uniune), ai intre 18 si 35 de ani si stii cate ceva despre cum se face un film, esti invitat sa aplici la Polyglot.

E simplu ce trebuie sa faci. Pana pe 15 decembrie 2010 creezi un scurtmetraj de maxim 5 minute in care prezinti multilingvismul din punctul tau de vedere si modul in care afecteaza acesta tanara generatie europeana. Exista doua categorii in care proiectul tau trebuie sa se incadreze: portrete video si poeme video. In prima categorie intra documentarele pe tema “Multilingvismul meu”, iar in cea de-a doua filmele de fictiune pe tema “Limba in care visez”.

Daca ideea ta de film e buna, vei participa, alaturi de alti 17 oameni cu imaginatie si talent din Europa, la un atelier despre realiazarea unui film documentar numit “Cine-boat” in iunie 2011, in Finlanda. Acolo vei avea ocazia sa-ti si prezinti opera in cadrul festivalului Polyglot, organizat cu ocazia sarbatoririi statutului de capitala europeana a culturii a orasului Turku. Mai mult, cele 18 proiecte castigatoare vor fi inscriptionate pe un DVD distribuit apoi in toata Europa.

Detalii aici.

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu