Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On September - 17 - 2010

Se poate spune ca povestile iau nastere din lucruri simple: un zambet, o carte cazuta din mana,   o provocare, insa aceste povesti simple pe care mai fiecare om le intalneste,  nu au fost auzite de multa lume, nu au avut putere sa strige ca exista. Astfel, de ce sa ne rezumam la o poveste simpla, cand putem crea una extraordinara ?

Povestile extraordinare se realizeaza cu ajutorul celor din jurul tau. Lumea pe care o creati tu si echipa ta va va introduce in astfel de povesti.

Cel mai frumos este atunci cand ideea generata de tine incepe a prinde radacini in sufletele    unor persoane care ti se alatura si te sustin.  Din acel moment de succes simti cum viata prinde  radacini in mainile tale si reusesti sa schimbi. Astfel m-am simtit eu cand am vazut cata lume imi  sustine ideea ! Din acea clipa am simtit ca pot ! Si am reusit, mi-am dus pana la capat misiunea. Echipa a avut un rol important . Pentru a reusi in a indeplini un scop, o misiune in echipa, trebuie sa iti pui in primul rand coechipierii in valoare, iar ei pe tine de asemenea ! Voluntariatul contribuie in totalitate la aceste povesti extraordinare pe care le-am simtit intens, pline de savoarea vietii din care am gustat. Am cunoscut niste oameni minunati, am reusit sa ma cunosc, am reusit sa fiu constienta de propriile valori, am reusit sa ma exprim, am reusit sa am satisfactii mari facand ceva bun pentru cei din jurul meu ! Vrei sa ai si tu parte de povesti extraordinare ? Atunci lupta pentru schimbare, lupta pentru ceilalti si lupta pentru tine insuti, pentru a reusi sa iti creezi una  ! Voluntariatul iti ofera aceasta sansa. Am sa va arat cateva motive bune pentru care am ales sa fiu voluntar :

  • Am reusit sa adun zambete laolalta 🙂
  • Am schimbat ceva si am fost apreciata de oameni
  • Am devenit mai bine informata
  • Mi-am facut prieteni pe gustul meu
  • Am devenit mai increzatoare in mine, am ajuns sa cunosc o mare parte din mine
  • Am reusit sa ma dezvolt personal
  • Am facut ceea ce mi-a placut cu adevarat
  • Am calatorit mai des

Fii si tu unul dintre acei oameni care isi creaza povesti extraordinare ! Implica-te ! Schimba ! Fa-te auzit prin ceea ce-ti place ! Daca ai o propunere buna ce ar putea schimba ceva, pune-o in aplicare, nu mai astepta !  Daca ai nevoie de sugestii, sfaturi, noi suntem aici, alaturi de tine . Contacteaza-ne !  Este minunat sa fii voluntar ! 🙂

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu