Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On April - 3 - 2014

Top Talents România este unul dintre cele mai mari evenimente de dezvoltare personală şi profesională dedicat tinerilor cu potenţial din România.

300 de tineri cu rezultate remarcabile şi motivaţie demonstrate prin expunere internaţională, cu activitate academică deosebită sau cu implicare în activităţi extracurriculare/sectorul ONG vor fi ajutaţi să-şi găsească un job pe măsura potenţialului lor.

Programul oferă următoarele oportunităţi pentru cei care se vor înscrie:

  • posibilitatea de a interacţiona într-un cadru restrâns cu următoarele 8 companii multinaţionale: BRD-Groupe Société Générale, Philips, Vodafone, EY, Hilti, L’oreal Romania, UniCredit Leasing şi Unilever şi de a afla mai multe informaţii despre programele de internship şi management trainee pe care le derulează;
  • evaluarea gratuită a competenţelor cu ajutorul instrumentului online Cut-e şi elaborarea unui raport personalizat cu punctele forte şi direcţiile de dezvoltare personale;
  • acces la reţeaua tinerilor cu potenţial şi la toate programele de internship şi traineeship din piaţă;
  •  2 zile de interacţiune şi networking la care vor fi prezenţi speakeri internaţionali şi leaderi din top managementul companiilor partenere.

Participarea la eveniment este gratuită, pentru înscriere fiind necesară completarea formularului de pe site  până la data de 23 aprilie.

Finala va avea loc între 15 şi 16 mai 2014, informaţii la zi despre eveniment fiind disponibile pe www.hipo.ro/toptalents.

Articole asemanatoare:

Categorii: Recomandari

Posteaza un comentariu