Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Anca Stefana On September - 16 - 2013

Ritmul viorilor de sticlă – autor Iulia Năstase. Piaţa Colţea.
FestivalulEnescu03Dirijează orchestra interactivă – Pasajul de la Universitate.
FestivalulEnescu02Origami. Portretul lui George Enescu realizat din 2000 de hârtii multicolore.
FestivalulEnescu04Lucrări de artă ale unor tineri artişti selectaţi în cadrul Bienalelor de Artă şi Design ale Festivalului. Sala Palatului. FestivalulEnescu05Istoria Festivalului George Enescu în fotografii.
FestivalulEnescu06Simte arta. Enescu tangibil. Altorelief –  proiect dedicat persoanelor nevăzătoare. Muzeul Naţional de Artă FestivalulEnescu07Piaţa Festivalului. Copiii şi rapsodiile lui Enescu (o învăţătoare din Bucureşti i-a pus pe elevii de clasa a III-a să asculte rapsodiile lui Enescu, iar apoi să deseneze ceea ce şi-au imaginat cu ochii închişi în timpul audiţiei).
FestivalulEnescu08Ţara lui Enescu. Proiect realizat în parteneriat cu echipa „273 de locuri pe care să le vezi înainte să pleci din România” și OMA Vision.
FestivalulEnescu011
Ţara lui Enescu. Fotografii reprezentative cu cele mai frumoase locuri din ţară au fost decupate în formă de piese de puzzle şi montate de iubitorii festivalului.
FestivalulEnescu010Ţara lui Enescu. Centrul Vechi.
FestivalulEnescu09aSportivii şi muzica. Omagiu marilor campioni ai României, fotografii din arhiva Gazeta Sporturilor.
FestivalulEnescu01

Bucureştiul creativ este un proiect original, desfăşurat în premieră, în cadrul celei de a XXI-a ediţii a Festivalului Enescu. Locaţii cheie din Bucureşti au fost reinventate prin artă urbană, elemente vizuale şi plastice. Astfel, Bucureștiul creativ poartă amprenta și spiritul lui Enescu şi promovează valorile în care artistul a crezut.

Articole asemanatoare: