Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Bogdan Arosculesei – Am prins curaj să-mi urmez pasiunea în urma participării la concurs | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On February - 26 - 2013

Câștigarea unui concurs sau uneori, chiar simpla participare la un concurs nu este nicidecum doar o simplă modalitate pentru a obține o diplomă – înseamnă dobândirea unor Bogdancunoștințe, testarea capacităților și a  limitelor, într-un final concurența cu noi înșine și încercarea de a da ce avem mai bun.

O astfel de poveste este cea a lui Bogdan Arosculesei, un tânăr paionat de jocuri video si limba engleză, care vara trecută a trecut printr-o etapă importantă în maturizarea și formarea lui, prin câștigarea unei tabere în Anglia, la Cambridge University, în urma participării la Shakespeare School Essay Competition. 

Un tânăr creativ, însă timid și nu foarte optimist, elev în clasa a XII-a la liceul Spiru Haret din București, Bogdan și-a descoperit adevărata capacitate prin câștigarea acestui concurs,care l-a făcut să fie mai sigur pe el și să știe sigur ce vrea de la viitorul lui. Câstigarea concursului a fost o online casino experiență incredibilă pentru Bogdan și datorită premiului, dar mai ales pentru plusul de încredere în sine pe care l-a dobândit. Un licean timid și nu foarte optimist, s-a trezit deodată în fața unui val de laude și aprecieri venit în special din direcția cea mai vizată: părinții lui. „Cel mai important în experiența concursului a fost că am crescut în ochii părinților. A fost prima oară când m-au încurajat, când am simțit că îmi recunosc valoarea și când i-am văzut cu lacrimi în ochi.”, povestește Bogdan despre emoțiile din timpul anunțării premiilor.

De fapt, premierea a fost începutul unui proces prin care Bogdan a trecut în întreaga experiență Essay Competition. „Ai crede că nu se schimbă foarte multe în două săptămâni, dar m-am întors de la Cambridge mult mai responsabil și mai matur. Am prins curaj să îmi urmez pasiunea și să mă înscriu la o facultate din străinătate, la o specializare care nici nu există în România – grafică pentru jocuri video.”

Blogunteer recomandă Shakespeare School Essay Competition, despre care am scris chiar zilele trecute un articol pe care il puteți citi aici . Experiența lui Bogdan nu este singulară, întrucât se știe câtă putere pozitivă poate avea obținerea unui rezultat bun asupra unei persoane – crește stima de sine,cât și a celor din jur, testează creativitatea,ajută la învățarea de lucruri noi, este, în cele din urmă, o experiență ce merita trăită, cu atât mai mult dacă ieși învingător și îți vei aduce aminte mereu de aceasta.

Așadar liceeni : WRITE; RACE, WIN!

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu