Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On April - 12 - 2012

Am întârziat puţin cu articolul pentru azi, fiindcă vroiam să pregătim un moment mai special. De fapt, ştiţi ce e azi, în afară de 12 aprilie 2012?

De exemplu, în 1961 a avut loc primul zbor în Cosmos, realizat de Iuri Gagarin. E de altfel, Ziua Mondială a Aviaţiei şi Cosmonauticii. Dar parcă toate aceste informaţii nu sunt de ajuns, lipseşte un moment important din istorie. Pe 12 aprilie 1990, cineva simpatic venea pe lume. Câţiva ani mai târziu s-a apucat să scrie. După aceea, şi-a descoperit o nouă pasiune. Ca să le îmbine pe amândouă a intrat la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice şi s-a apucat de voluntariat.

Ca să nu mai menţinem suspansul, e vorba despre colega noastră, Mihaela Truică. Aţi avut ocazia până acum să citiţi mai multe materiale redactate de ea şi în fiecare se regăsea un fragment de zâmbet şi voie bună. Azi o sărbătorim, motiv pentru care i-am pregătit o surpriză ca la carte. Noroc că nu ştie ce-o aşteaptă, aşa că vă rugăm să păstraţi secretul. 😀

(Cristina ţi-a pregătit o dedicaţie pentru această zi. Click it!)

IMG_1406

(Deea se grăbea spre Braşov. Ia vezi ce zice!)

P1070967

(Anita ţi-a pregătit un material simpatic)

IMG_1769

(Last, but not least)

Ssssurpriză

Vera a tot încercat să convingă camera s-o filmeze, n-a reuşit, aşa că a rămas la acest frumos mesaj:

Deşi astăzi este ziua ta, vreau să te rog ceva. În primul rând, te rog, să te bucuri din plin de această, alături de toţi oamenii dragi. Apoi, te rog, şi în restul zillelor să râzi de minim 15 ori, se spune că asta e limita pentru o viaţă lungă. Te-aş mai ruga să-ţi hrăneşti sufletul numai sănătos: cu iubire şi căldură. Iar la final, vreau să-ţi doresc să aduni numai momente frumoase, cele mai intense sentimente şi cele mai vii amintiri. Eu sunt doar cu urările de bine, de tine depinde restul. La mulţi ani!

Andra încă mai încearcă să negocieze cu sora ei pentru cameră, aşa că uite un preview:

Vreau să-ţi urez La mulţi ani fericiti şi împliniţi, plini de bucurii şi realizări (mai ales alături de Blogunteer) !

În final, nu ne rămâne decât să-i mulţumim mamei tale că te-a adus pe lume şi am avut posibilitatea să te cunoaştem, să-ţi apreciem devotamentul faţă de echipa Blogunteer şi să-ţi dorim să fii cel mai fericit omuleţ din lume.

La mulţi ani, Mihaela!

Articole asemanatoare:

Categorii: Uncategorized

Posteaza un comentariu