Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On April - 3 - 2012

În prezent, tot mai mulți tineri aleg să se implice în diverse activități de voluntariat, pentru că simt nevoia unei schimbări la nivel social. Mulți dintre aceștia vor să meargă mai departe. Își construiesc în mințișoara lor imaginea unui ONG, pe care ar vrea să-l înființeze, îl tot remodelează, dar mereu ezită să-l aducă la viață, pentru că nu știu de unde să înceapă. Acesta e și visul tău? Atunci trebuie să fii prezente la acest eveniment!

În perioada 20-22 aprilie 2012, un nou curs marca Ti A, “Elemente de constituire și funcționare a unui ONG”  va fi pus în aplicare la Vatra-Dornei, jud. Suceava.

Așadar, fie că ești doar voluntar sau te implici activ în lucrul cu tinerii și coordonarea de proiecte, dar vrei să-ți înființezi propria organizație non-guvernamentală, în cadrul acestui modul de formare vei învăța principalele mecanisme de organizare a unui ONG. Formatorii, Bogdan Romanica și Maria Butyka Neagu se vor asigura ca participanții la aceste cursuri să fie instruiți asupra contextului juridic și structura organizațională aferente unui ONG, abilităților de management și oportunităților de finanțare.

Înscrierea online se face până la data de 14 aprilie 2012, ora 12.00. Cursul este programat pentru 3 zile, orientativ între orele 9:30-17:30. Participanții se obligă a fi prezenți pe tot parcursul modulului de formare. Cu minim 4 zile înainte de data începerii acestora, rezultatele selecției vor fi afișate pe site-ul http://www.tinact.ro/ la secțiunea destinata acestui eveniment și, de asemenea, vor fi trimise pe adresa de e-mail indicată de candidați, însoțite de alte detalii.

Cursurile nu percep taxă de participare, iar materialele de curs sunt asigurate de organizatori. Aceștia încă nu acoperă și cheltuielile de cazare, masă și transport.

Grăbiți-vă, număr de locuri disponibile : 16!

Responsabil: Bogdan Romanica
email: ro_bog_al@yahoo.com
telefon: 0745-585415

Responsabil secundar: Maria Neagu
email: neagu_maria_nhf@yahoo.com
telefon: 0728939603

 

Programul Tineret în Acțiune este gestionat în România de către Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP). Modulul de formare este desfășurat cu sprijinul ANPCDEFP.

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu