Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On July - 13 - 2011

Pentru ca spiritul vacantei de vara ne-a cuprins oficial pe toti, echipa Blogunteer da startul acestui sezon prin noi provocari pe care vi le vom aduce mai aproape luna de luna relansand sectiunea “Oportunitatile lunii”.

Ce va propunem noi? Foarte simplu: in timp ce va reincarcati bateriile cu energie pentru ce urmeaza, ne-am gandit sa facem o mica cercetare pentru a descoperi cum puteti profita la maxim de timpul vostru liber!

In noul meniu de vara Blogunteer promite ca va adauga in permanenta ceva nou pentru toate gusturile,  incepand cu Scolile de vara, concursurile prin care va puteti testa limitele si nu in ultimul rand numeroasele proiecte sau evenimente in care voluntariatul devine cuvantul cheie si in care voi va puteti implica direct.

Asadar, tu vino cu tot ceea ce inseamna pasiune, curiozitate, energie iar noi vom incerca sa-ti aducem in acest cadru informal cele mai provocante oportunitati ale lunii!

Let your show begin with Blogunteer! 🙂

 

* Activitatile din sectiunea “Oportunitatile Lunii” NU sunt organizate de Blogunteer si in majoritatea cazurilor nu suntem afiliati cu organizatorii acestora. Sectiunea isi propune sa faca o lista de oportunitati existente la un moment dat in principalele orase ale tarii.

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu