Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On July - 31 - 2011

Incepand de azi, pe Blogunteer.ro spunem impreuna povestea voluntariatului. Impreuna pentru ca intregul fenomen al voluntariatului inseamna comunitate, colaborare, lucru in echipa. Iar Blogunteer vrea sa faca echipa cu cititorii sai si sa ii implice in “actiune”. Adica da, CU TINE. Tu esti cel care completeaza alaturi de alte zeci de mii de persoane povestea voluntariatului din Romania. Este o poveste lunga, deosebit de frumoasa si interesanta, iar Blogunteer isi propune sa inceapa sa o spuna alaturi de tine.

Ce inseamna asta concret? Orice cititor al Blogunteer poate sa ne trimita povestea lui de voluntariat sau sa nominalizeze un proiect sau o persoana despre care sa scrie redactorii nostri. Poate fi vorba de experienta ta intr-un proiect, sau poate proiectul pe care tu l-ai organizat alaturi de colegii si prietenii tai sau in cadrul unui ONG. Ne poti arata impactul pozitiv pe care l-ai adus in societate prin actiunile tale si ale grupului tau, iar Blogunteer iti va spune povestea pe site si retelele de socializare.

 

Despre ce poti scrie:

  • Povestea ta generala legata de voluntariat (cum ai inceput, ce te-a determinat, ce ai facut, ce ai invatat, ce le recomanzi celorlalti etc.)
  • Experienta ta dintr-un proiect sau ONG
  • Povestea/Experienta ta inedita legata de voluntariat (ceva iesit din comun, informal, care a adus un impact pozitiv in comunitate)
  • Sfaturi pentru cititori (despre orice legat de ONG-uri, voluntariat, implicare sociala)

 

Conditii ce trebuie indeplinite de articol:

  • Articolul trebuie sa fie scris din perspectiva TA si sa iti apartina in totalitate;
  • Autorul trebuie sa fie o persoana, nu o organizatie, iar reclama este interzisa; In articol se poate introduce numele oricarei organizatii non-guvernamentale, mai putin companii si parteneri privati (exceptie fac institutiile statului, care se pot mentiona); Se interzic in totalitate comunicatele de presa;
  • Fara copy/paste si plagiat. Articolele vor fi verificate in prealabil;
  • Pentru a te orienta legat de lungimea articolului consulta articolele de pe Blogunteer si incearca sa te incadrezi in jurul celor de acolo;
  • Articolul trebuie sa fie insotit de cel putin 1 poza (preferabil 3);

 

 Articolele se vor trimite prin email in format .doc, dimensiune font 12, Times New Roman la adresa

INFO AT BLOGUNTEER.RO

 

 

Trimiterea articolului nu garanteaza publicarea acestuia pe Blogunteer, daca redactorii nostri au motive intemeiate de respingere. Toate articolele vor fi verificate de catre un Redactor  si vor putea fi partial modificate pentru a corespunde standardelor Blogunteer.

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu