Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On February - 16 - 2011

Inca din decembrie 2010, anul acesta a fost declarat si la noi in tara ca fiind dedicat voluntariatului. Cum sa te apuci de voluntariat pe cont propriu nu e chiar o treaba usoara avand in vedere ca in Romania conceptul de voluntariat este unul extrem de ambiguu, Pro Vobis a luat initiativa, creand un centru national de voluntariat si ovefind sprijin in crearea mai multor centre judetene.

Mai mult, anul acesta cei de la Pro Vobis au lansat un nou proiect, “IMPROVE – Informare, Motivare si Promovare in Romania a Oportunitatilor de Voluntariat European”. Ce-si propun oamenii din spatele lui sa realizeze reiese clar din chiar denumirea proiectului. Printre activitatile desfasurate pana acum se numara realizarea a doua filme, “Descopera voluntarii care modeleaza Romania” si “Coloreaza-ti experienta de viata cu SEV”. Partea cea mai importanta a acestui proiect este insa portalul de informare, menit sa-i inspire si sa-i motiveze pe toti cei dornici de dezvoltare personala prin voluntariat.

Cu siguranta cele doua sectiuni ale site-ului acopera orice doleanta ar avea vizitatorul dornic de informare in ceea ce priveste voluntariatul in plan national sau experienta Serviciului European de Voluntariat. Ramane la latitudinea fiecaruia dintre voi sa alegeti directia in care vreti sa porniti. Caci informare, promovare si motivare exista. Din plin. 🙂

Articole asemanatoare:

2 Comentarii

Posteaza un comentariu