Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Eugenia Dabu On December - 24 - 2010

Agitatie, cadouri, culoare,lumini, cozonaci, bucurie…da, este din nou Craciun.

In cazul in care nu v-ati ocupat pana acum de bradut, dimineata de ajun este momentul perfect. Globutele colorate si pline de sclipici abia asteapta sa fie imbratisate de beteala si multe luminite zglobii.

Insa ce-ar fi atunci cand faceti bradul, sa atasati de fiecare globulet un gand bun?  Sau poate o dorinta. Sau chiar un zambet.  Ati putea face asta?

Mai tineti minte articolul “In spatele cuvantului voluntar?” Cuvantul care isi spune singur povestea.

Fie ca fiecare globulet din brad sa va aduca in suflet vointa de a aduce schimbari bune in jurul vostru, optimismul de a crede intr-o lume mai frumoasa , libertatea de a zambi oricand, oriunde, oricui, unitate si familia aproape , nevoie de autodepasire, taria de a trece peste orice piedica, ambitia de a va indeplini si cele mai indraznete vise si rabdare in a lasa tot ce e mai bun din voi sa iasa la suprafata.

Echipa Blogunteer va ureaza un Craciun plin de culoare, bucurie si multe ganduri bune!

Articole asemanatoare:

Categorii: Voluntariat

Un comentariu

  1. […] Bradutul de Craciun Fri Dec 24, 2010 21:42 pm Se spune ca de Craciun toate drumurile duc acasa. Si tot in aceasta perioada toata lumea priveste bucuroasa spre bradutul de Craciun care lumineaza si coloreaza fiecare inima. Echipa Blogunteer are un gand bun pentru fiecare suflet imbratisat de spiritul minunat al Craciunului. […]

Posteaza un comentariu