Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On September - 27 - 2010

Vezi jumatatea goala a paharului? Se termina lumea daca dai gres macar o data? Stai langa butoiul cu melancolie gata sa te avanti in el? Atunci poate-ti trebuie o schimbare de atitudine…

Asa s-a gandit si Ariel Constantinof de la motivonti.ro, „tatucul” extraterestrului antenat, grasut si simpatic care te motiveaza zilnic. Asa ca sambata, 2 octombrie a.c. ai ocazia sa participi la primul lui workshop, unul pe tema optimismului si a atitudinii. Evenimentul are loc in Bucuresti, intre orele 09:00 si 12:00, intr’o sala de conferinte din cadrul Bucharest Hubb online casino (strada Stelea Spatarul, nr. 21, zona Unirii).

Cu ce vreau sa pleci de la workshopul meu?

Cu energie, cu inspiratie si cu o atitudine noua. Vreau sa pleci motivat sa faci lucruri noi. Vreau sa pleci intelegand optimismul si cultivandu-l. Vreau sa pleci cunoscand o mana de oameni superbi. Si in final… vreau sa pleci cu un zambet mare pe buze. 🙂

Asta vrea Ariel de la tine. Asa ca, daca te simti dezamagit, dezorientat, vrei ceva nou, vrei sa te simti bine sau ai un optimism debordant gata de impachetat si livrat si altora, asta este ocazia perfecta pentru tine.

Costul workshopului este de 45 RON, iar pentru elevi si studenti pretul este de 25 RON. Daca dorinta ta de a participa nu poate fi totusi sustinuta de sumele din buzunar (e criza inca, sa nu uitam) contacteza-l pe Ariel la ariel@motivonti.ro si in functie de cat de puternica e motivatia ta, lucrurile pot fi aranjate.

Pentru detalii si inscriere acceseaza http://atitudine.motivonti.ro .

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu