Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Blogunteer On January - 24 - 2014

Asociaţia Young Professionals organizează în perioada următoare două evenimente dedicate dezvoltării personale şi schimbului de idei şi experienţe. Corporate Matching Event şi Cei 7 S pentru Stabilitatea si Succesul tău Financiar vor avea loc în Bucureşti şi le oferă participanţilor oportunitatea de a-şi îmbunătăţi abilităţile antreprenoriale şi de a acumula noi informaţii din domeniul financiar.

Corporate Matching Event

Este un eveniment de business networking informal la care participanţii (antreprenori, manageri, consultanţi sau freelanceri) discută oportunităţi de afaceri şi leagă parteneriate.

De ce să participi?

Corporate Matching Eventpoţi primi sfaturi de carieră de la profesionişti precum Bogdan Comănescu, Dragoş Cristian Barbalata sau Alex Găvan;
– eşti prezent la un workshop de networking unde vei putea cunoaşte potenţiali clienţi, parteneri sau furnizori;
– intri în contact direct cu oameni de afaceri şi afli despre noi perspective ale pieţei.

Când şi unde?

31 ianuarie 2014, ora 19:00. The Bankers (Centrul Vechi).

Cum poţi participa?

Înregistrarea se face prin completarea acestui formular sau prin transmiterea unui email la adresa office@youngprofessionals.ro.

Cei 7 S pentru Stabilitatea şi Succesul Tău Financiar

Este un seminar la care participanţii pot dobândi informaţii despre cele mai eficiente strategii de gestiune a banilor, opţiuni de economisire şi control asupra propriilor resurse financiare.

De ce să participi?

– poţi afla cum să-ţi gestionezi mai bine viaţa financiară;
– primeşti informaţii despre un set de 3 investiţii pe care le poţi face indiferent de resursele materiale;
– afli cum îţi poţi îndeplini obiectivele financiare şi care sunt obiceiurile utile în relaţia cu banii de la Dragoş Barbalată, trainer şi speaker Business Days şi fondator al Life University.

Când şi unde?

4 februarie 2014, ora 19:00. Marshal Garden Hotel.

Mai multe informaţii despre eveniment şi condiţiile de participare sunt disponibile la acest link: http://www.youngprofessionals.ro/eveniment/cei-7-s-pentru-stabilitatea-si-succesul-tau-financiar.html

Articole asemanatoare:

Categorii: Recomandari

Posteaza un comentariu