Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On June - 12 - 2013

RotaractLogoSâmbătă, 15 iunie, patru cluburi Rotaract din țară vă invită la Institutul Francez (București), în sala de cinema Elvira Popescu pentru a urmări un spectacol de arte cu scop caritabil, menit să încurajeze tinerii artiști cu potențial demonstrat în domeniul artei pentru continuarea studiilor de specialitate, dar și pentru afirmarea lor profesională și debutul în lumea artei.

 RotarART 4X4, proiectul național care susține și promovează cultura și arta printre tinerii artiști este organizat de 4 cluburi Rotaract din 4 orașe universitar-culturale ale țării: Rotaract Triumph București, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Iași Curtea Domnească și Rotaract Opera Timișoara.

Structura proiectului constă în selectarea la nivel național a 4 tineri talentați din 4 domenii culturale: muzică, arte plastice, teatru și literatură. Ulterior, în fiecare oraș se va organiza câte un eveniment caritabil pentru a-i susține și promova pe acești tineri artiști. Evenimentele vor avea loc în fiecare dintre cele 4 anotimpuri.

Anul acesta îi veți putea urmări pe: Bianca Dobrescu, studentă în anul II la Facultatea de Filosofie din București; Crăiţa Robu, studentă în anul I la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iaşi- specializarea canto clasic și Dragoș Andrei Cantea, student în anul II la Facultatea de Interpretare Muzicală din Iași; Maria Zvaric, absolventă a Facultăţii de Arte Plastice din Cluj-Napoca- specializarea grafică; Cristina Varga, studentă la actorie la Facultatea de Muzică şi Artele Spectacolului, din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

Clubul Rotaract Triumph București găzduiește evenimentul caritabil RotarART 4X4 pe data de 15 iunie, începând cu ora 18:00 la Institutul Francez, în sala de cinema Elvira Popescu. Invitațiile se pot procura de la membrii clubului sau direct în ziua spectacolului. Donația recomandată este de 25 lei pentru adulți și 15 lei pentru studenți.

Rotaract Triumph București este un club de voluntari aflat sub egida Rotary Club Triumph, pentru tineri cu vârste intre 18 și 30 de ani. Scopul cluburilor Rotaract este de a aduce o schimbare semnificativă în comunitățile unde își desfășoară activitatea, fiind sprijiniți de un club Rotary local. Rotaract a devenit un fenomen răspândit în întreaga lume, cu peste 7000 de cluburi în aproximativ 163 de țări, fiind unul dintre cele mai cunoscute și dezvoltate programe de voluntariat. Pentru detalii, vizitați www.rotaract-triumph.org

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu