Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Se caută voluntari pentru „Agenda Culturală” | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Vera Iurcu On February - 15 - 2013

file0001947622884Să fii părinte este munca cea mai frumoasă, dar presupune și cea mai mare responsabilitate. Trebuie să îi oferi copilului un mediu educativ și favorabil pentru dezvoltarea sa emoțională și rațională. Pentru aceasta, părinții trebuie să fie la curent cu evenimentele culturale/ educative pentru copii, din orașul lor.

În sprijinul lor a venit o mămică, Loredana Niculae, care a întocmit o „Agendă Culturală”, în București, sub forma unui buletin informativ săptămânal, în mediul online. Agenda este alcătuită benevol și se distribuie gratuit. Numărul abonaților a depășit o mie de persoane, ceea ce demonstrează faptul că este de o importantă utilitate  pentru părinți.

Pentru că se află în concediu de maternitate, este în căutarea unui voluntar dispus de a-și dedica o mică parte din timpul său liber unei astfel de acțiuni. Cei câțiva voluntari pe care îi caută își vor desfășura activitățile online, având un program flexibil.  Munca lor presupune documentare și actualizarea informațiilor. Pentru că este vorba de un blog, este necesar ca aceștia să dețină cunoștințe despre administrarea unei pagini web.

Voluntarii doritori să se implice într-o astfel de activitate, trebuie să le placă lucrul cu copiii, aceștia fiind beneficiarii finali ai proiectului, dar și să fie la curent sau cel puțin curioși despre ceea ce poate oferi comunitatea, în materie de cultură, copiilor.

Dacă vă surâde o astfel de activitate sau cunoașteți persoane interesate, puteți găsi mai multe detalii pe paginile http://agendacopiilor.wordpress.com/ și https://www.facebook.com/AgendaCulturalaPentruCopii, sau la adresa de contact: agendacopiilor@gmail.com.

 

 

 

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse, Featured

Un comentariu

  1. Hey! Buna. Draga Vera, abia acum am descoperit aceasta postare. Merci fain pentru umarul pus – ma simt deja un pic mai sprijinita si un pic mai sus… 🙂 Intre timp Agenda a depasit 8000 de cititori pe facebook… Inca am nevoie de ajutor… Un voluntar mi-ar prinde bine. 🙂

Posteaza un comentariu