Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On January - 11 - 2013

ONPHRDacă eşti în căutarea unui internship în care să pui practica ceea ce ai învăţat până acum teoretic, Federaţia  ONPHR îţi oferă acum această ocazie prin Programul de Internship “Împreună – o singură voce”. Oferta este deschisă în domenii precum: comunicare, scriere de proiecte şi implementarea unui proiect, în perioada 01.02.2013-31.05.2013.

ONPHR (Organizaţia Naţională a Persoanelor cu Handicap din România) caută să-şi extindă echipa cu zece tineri entuziaşti, studenţi sau absolvenţi de facultate, intersaţi de sectorul nonguvernamental sau al accesării fondurilor europene, care să-şi poată dedica minim zece ore pe săptămână (cel puţin două ore pe zi) acestei colaborări.

Cei selectaţi vor putea face parte din următoarele echipe:

•             Echipa de comunicare şi PR (2 persoane)

•             Echipa de implementare tehnică (2 persoane)

•             Echipa de fundraising (2 persoane)

•             Echipa proiectului “Oraşul tuturor” (4 persoane)

Echipa de comunicare şi PR va participa la organizarea şi derularea unor campanii de promovare şi informare la nivel naţional şi online casino local. Va avea ocazia să se implice la crearea unor campanii dedicate promovării persoanelor cu dizabilităţi, să afle secretele implementării unei campanii de succes, dar şi să întâlnească noi oameni şi oportunităţi.

Echipa de implementare tehnică va asista departamentul juridic şi tehnic al Federaţiei ONPHR în derularea proiectelor accesate. Va avea ocazia să descopere cum se implementează proiecte, care este legislaţia din spatele activităţilor proiectului şi cum se poate asigura succesul unui proiect cu finanţare europeană. Pentru aceasta echipă, sunt aşteptate să aplice persoane din domeniul managementului, economic, juridic sau din domeniul asistenţei sociale.

Echipa de fundraising va participa la identificarea şi accesarea de fonduri şi la extinderea reţelei de parteneri naţionali şi internaţionali. Va avea ocazia să-şi perfectioneze abilităţile de fundraising şi de scriere de proiecte, sunt aşteptaţi aplicanţi din domeniul comunicării şi relaţiilor publice sau al managementului.

Echipa proiectului “Oraşul tuturor” va participa la crearea primei hărţi a accesibilităţii pentru persoane cu dizabilităţi din România. Va avea ocazia să afle despre criteriile de accesibilitate pentru clădiri şi să facă parte dintr-un proiect câştigător în 2012 al premiului ReStart Romania.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi să aplice pe adresa mihnea.florea@onphr.ro: CV-ul, alături de o scrisoare de motivaţie de maxim o pagină, inclusiv cu disponibilitatea aplicantului – numărul estimat de ore pe săptămână pentru perioada 01.02.2013-31.05.2013.

Data limită a aplicaţiei este 13.01.2013. Link-uri utile: www.onphr.ro / facebook.com/pages/Federatia-Onphr/181439701895381

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu