Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Black Sea Summer University – BSSU, Editia II | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Roxana Firica On June - 8 - 2011

Proiectată pentru studenţii de elită, cu un potential ridicat de a deveni liderii de mâine, BSSU le dezvoltă tinerilor aptitudinile esentiale pentru succesul viitor. In fiecare vară, 40 de participanţi foarte motivaţi au o oportunitate unică de a-şi consolida talentul prin dezvoltarea abilităţilor de leadership şi de a iesi din acest program mai bine pregatiţi pentru provocările economiei globale.

Odată acceptaţi, participanţii sunt imersați într-un training de două săptămâni care le va schimba felul lor obişnuit de a vedea lumea afacerlor şi le vor fi prezentate moduri noi şi neaşteptate de gândire. Prin participarea la program, acestia vor fi pregătiţi pentru următorii paşi în cariera şi viaţa demonstrând astfel leadership aici, în clase şi în rândul colegilor lor. Cel mai important, ei vor pleca de aici cu idei proaspete, cu abilităţi noi de afaceri, precum şi cu o capacitate mai mare de a face faţă provocărilor companiilor in care vor lucra.

Curricula este construită pe fundamente puternice cum ar fi integrarea inovaţiei, globalizare, criza financiară şi rolul tehnologiei in afaceri. Aceasta, combinată cu istoria şi arhitectura Constantei, precum şi cu contextul internaţional, creează o platformă puternică pentru creşterea şi dezvoltarea personală.

Termenul limită de depunere a candidaturilor este 12 iulie 2011. Pentru a te inscrie trebuie să accesezi www.bssu.ro și să urmezi procedura din secțiunea Application.

Unicitatea BSSU în România este dată de metodologia de predare folosită – bazată pe studii de caz – folosind studii de caz relevante care sunt achiziţionate de la Harvard Business School sau care le pun la dispoziție companiile partenere.

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu