Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Liceeni, sunteti invitati la Student’ Start UP | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On May - 21 - 2011

Esti la sfarsit de clasa a XII-a si nu stii exact ce universitate sa alegi pentru a-ti continua studiile ? Vrei sa vezi cum e sa fii student macar pentru cateva ore ? Sa descoperi un nou mod de predare poate? Sau oportunitatile de voluntariat pe care le vei avea ca student? Student” Start UP iti ofera o posibila perspectiva.

Invitatia vine din partea Scolii Nationale de Studii nbso online casino reviews Politice si Administartive (SNSPA) care in perioada 23-26 mai, in Bucuresti,  organizeaza  Zilele Portilor Deschise.

Timp de 4 zile, elevii de liceu sunt asteptati in sediul central din strada Povernei, numarul 6-8, pentru a experimenta viata de student. Acestia sunt invitati sa descopere in:

  • 23 mai-Facultatea de Stiinte Politice
  • 24 mai- Facultatea de Administratie Publica
  • 25 mai- Facultatea de Management
  • 26 mai- Facultatea de Comunicare si Relatii Publice

Evenimentul reprezinta o sansa pentru elevi de a se implica in activitatile interesante desfasurate si de a se convinge ca oportunitatile oferite de SNSPA sunt ceea ce si-ar dori ca viitori studenti.

Cele 4 zile vor contine preocupari diverse de la prelegeri, proiectii de film, workshop-uri la dezbateri. Pentru mai multe detalii, cei interesati pot urmari blogul: www.snspastudentstartup.blogspot.com.

 

 

Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] Liceeni, sunteti invitati la Student’ Start UP […]

Posteaza un comentariu