Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Arta’n dar | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On December - 13 - 2010

Pentru ca avem ce sa daruim si celor care au nevoie de noi, ASMI (Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica) te invita la prima editie a evenimentului caritabil “Arta’n dar”. Despre ce este vorba la Arta’n dar? Este vorba despre oameni care merg pe scena, ofera ceva din arta pe care o iubesc si pentru care traiesc in fiecare zi pentru cei care au nevoie si anume pentru sectia oncologie-pediatrie de la Spitalul Marie Curie Bucuresti.


Pornind de la aceasta premisa, ASMI, avand ca parteneri USR (Uniunea Studentilor Romani) si CSSB (Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti) te invita la un eveniment caritabil care imbraca forma unui schimb de valoare, in zilele de 14 si 15 decembrie 2010, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Sala Mare.

Marti (14 decembrie) incepand cu orele 20:30 va avea loc Seara de Teatru unde trupa de teatru Pionii si trupa de teatru a Liceului Matei Basarb vor anima atmosfera cu piese de teatru special create. Totodata, in aceasta zi vei avea parte de o discutie profunda care va raspunde la intrebarea: “De ce avem nevoie de teatru in viata noastra?”, discutie realizata sub indrumarea domnului Vlad Radescu, actor si profesor la Facultatea Spiru Haret.

Miercuri (15 decembrie) incepand cu orele 17 va avea loc Seara de folk Si Muzici bune. In aceasta seara vei avea parte de multa buna voie pentru ca pe scena din Sala Mare vor urca foarte multi oameni talentati. Printre acestia amintim trubadurii care incanta si anima in fiecare zi atmosfera de la metrou si de prin parcuri, prietenii muzicii – oameni extrem de talentati care mereu ne incanta cu pasiunea si daruirea lor pentru muzica si arta (Cristian Darau si tinerii talentati de la Liceul Matei Basarab), si nu in ultimul rand, surpriza serii va fi un concert sustinut de Marius Matache si Mircea Vintila.

Asadar, te asteptam la acest eveniment pentru a primi in dar arta de la cei care o practica in fiecare zi si pentru a oferi o donatie pentru copiii de la sectia de oncologie-pediatrie de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. (Toti banii stransi vor fi donate la acest spital).

Te asteptam!

Articole asemanatoare:

  • No Related Posts

Un comentariu

  1. […] Arta’n dar Mon Dec 13, 2010 19:51 pm Pentru ca avem ce sa daruim si celor care au nevoie de noi, ASMI (Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica) te invita la prima editie a evenimentului caritabil “Arta’n dar”. Despre ce este vorba la Arta’n dar? Este vorba despre oameni care merg pe scena, ofera ceva din arta pe care o iubesc si pentru […] […]

Posteaza un comentariu