Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Stănica Bostănaru On May - 22 - 2017

Peste 50 de statui vivante vă așteaptă, în perioada 31 mai- 5 iunie, în diverse locații din București pentru a le asculta povestea. Festivalul Internațional al Statuilor Vivante, ajuns deja la a VII-a ediție, se anunță a fi și anul acesta un adevărat spectacol al culorilor și emoțiilor neșoptite.

Teatrul Masca, organizatorul acestui eveniment anual, a pregătit un amplu program artistic, cu zeci de invitați atât din țară, cât și din străinătate, care îi vor impresiona pe vizitatori nu doar prin ținută și machiaj, ci mai ales prin actul artistic în sine. Unul dintre elementele de noutate ale acestei ediții îl reprezintă durata Festivalului, bucureștenii având acum ocazia să se bucure de acest spectacol pe parcursul a șapte zile și nu trei, așa cum se întâmpla în anii trecuți. De asemenea, și locațiile intră în categoria “noutate”, dat fiind faptul că acum statuile vivante vor ajunge inclusiv în Ferentari și Militari.

“Va fi un festival lung, care începe cu o Noapte a statuilor vivante și continuă cu 6 zile pe parcursul cărora producțiile Masca și cele ale invitaților noștri se vor derula în trei spații diferite din București. Vom evolua în două parcuri din două cartiere marginașe, Militari și Ferentari și în Parcul Herăstrău, cel mai mare și mai important parc din Capitală. Dacă  întâlnirea cu locuitorii Parcului Crângași din sectorul VI este deja tradiție, aceea cu locuitorii cartierului Ferentari este o premieră absolută și suntem convinși că va fi una extraordinară, atât pentru noi cât și pentru invitații noștri”, se menționează pe pagina oficială a Teatrului Masca.

Cât privește Noaptea statuilor vivante, evenimentul care deschide Festivalul, organizatorii ne anunță că va fi cu totul și cu totul deosebit aducând alături “străini și români într-un parc al unuia dintre cele mai interesante muzee din București, Casa Filipescu-Cesianu, spațiu cu o aură specială, misterios și elegant, suficient de mare pentru a fi încăpător și destul de intim pentru a crea o stare cu totul specială celor care vor veni să asiste la acest moment atât de important al festivalului nostru”.

Pentru mai multe informații despre ediția din acest an a Festivalului Internațional al Statuilor Vivante, puteți urmări programul complet: http://www.masca.ro/teatru/festivalul-international-de-statui-vivante-2017/.

Articole asemanatoare:

  • No Related Posts

Posteaza un comentariu