Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Daniela Sima On December - 17 - 2015

A venit iarna! Iar o dată cu ea, târguri de Crăciun, recitaluri de colinde, concerte umanitare, festivaluri. Toate pentru a ne bucura mai mult de magia sărbătorilor de iarnă!

Iată câteva evenimente la care puteţi participa, la sfârşit de an:

ALT.Crăciun
6-23 decembrie, ARCUB Gabroveni

santa clausconcerte susţinute de trupe de muzică alternativă, coruri și grupuri vocale, târg de cadouri și mâncare tradiţională.

ARCUB şi Primăria Municipiului București organizează în fiecare seară de la 18.30 concerte ale unor trupe alternative românești- The Amsterdams, Byron, Vița de Vie, Urma, precum şi coruri vocale – Acapella, Romanian Radio Brass, Classic Quintet.

Aici puteți afla mai multe despre activitățile și evenimentele ce urmează a avea loc: http://arcub.ro/eveniment/alt-crăciun/

Festivalul Herăstrău on Ice

30 noiembrie – 6 ianuarie, Parcul Herăstrău

35 de zile, 50 de căsuțe împodobite, unul dintre cele mai mari patinoare din țară, mâncare tradițională, căsuța lui Moș Crăciun.

#find_us. Expoziție foto în memoria fotografilor din Colectiv

10 decembrie 2015 – 28 ianuarie 2016 la ARCUB Gabroveni și 22 decembrie – 31 ianuarie la Casa Filipescu Cesianu.

250 de fotografii, 2 locații diferite, 2 teme : fotografie de concert și remember Goodbye to Gravity

#find_us este cel mai amplu proiect dedicat fotografiei de concert ; un omagiu adus muncii și memoriei fotografilor care au fost afectați de tragedia din clubul Colectiv.

Pentru a afla mai multe detalii despre proiect și programul de vizitare, click aici: http://arcub.ro/find_us-expozitie-foto-in-memoria-fotografilor-din-colectiv/

Crăciunul Copiilor

16-22 decembrie, Parcul Kiseleff

7 zile, tărâm de basm, cete de colindători, ateliere și spectacole de teatru și muzică.

CraciunSpectacole de teatru susținute de Teatrul Ion Creangă și Teatrul Excelsior, concerte de muzică clasică ale Orchestrei Simfonice București și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, concerte ale unor artiști precum Ducu BertziAlexandra Ungureanu, Elena GheorgheAlina Sorescu sau Aurelian Temișan și ale corurilor de copii Corul SolemnisCorul de copii al Operei Naționale BucureștiGrupul de copii Mezzetino și micii colindători de la Clubul Micului Actor și Opera Comică pentru Copii.

Puteți afla mai multe pe site-ul Teatrului Ion Creangă: http://www.teatrulioncreanga.ro/ro/noutati/craciunul-copiilor-16-22-decembrie-2015-parcul-kiseleff-bucuresti

Proiecții Start Up Film Fest by aperture.FILM

17 decembrie, 19.00, Cinema Muzeul Național al Țăranului Român

competiție, 5 echipe care au făcut un scurtmetraj, sala „Studio Horia Bernea”

La jurizarea concurenților va participa și publicul, iar din juriul profesioniștilor vor face parte reprezentanți și experți în regie, teatru și film.

Intrarea este liberă, pe bază de invitație prin mail la adresa bilete@aperturestudio.ro.

Pentru mai multe detalii, click aici: http://aperturestudio.ro/ 

IPIFF – FESTIVALUL INDIE AL PRODUCĂTORILOR DE FILM INDEPENDENŢI

17-19 decembrie, Cinemateca Eforie, București

a X-a ediție, 3 zile, premiere INDIE, filme de lung și scurt metraj, promovarea identităţii şi personalităţii producătorului de film.

12346525_10153763165289621_3927536707597348020_nFestivalul reunește cele mai valoroase producții românești independente, lansându-le cinefililor provocarea de a redescoperi filmul românesc.

Printre filmele de lung metraj care vor concura pentru Trofeele IPIFF 2015 se află Lumea e a mea, regizor Nicolae Constantin Tănase, Bucureşti Non Stop, regizor Dan Chişu, Bucureşti, unde eşti?, regizor Vlad Petri, Paşaport de Germania, regizor Razvan Georgescu, iar pe celelalte vă invit să le aflați pe cont propriu: www.ipiff.ro

Concert regal de Crăciun

18 decembrie, 19.30, Catedrala Sf. Iosif București

Pentru a simți din plin spiritul Sfintelor Sărbători, Corul Regal va susţine un concert de Crăciun. Evenimentul este organizat sub Inaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.

Intrarea este liberă.

Despre eveniment, aici: http://www.societateamuzicala.ro/corul-regal-concert-extraordinar-de-craciun

Concert umanitar ,,Crăciunul pentru toți”

19 decembrie, 19.00, Ateneul Român

O inițiativă culturală dedicată victimelor tragediei din Colectiv și familiilor acestora pentru a le aduce o mângâiere cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

La eveniment vor participa gratuit orchestra Camerata Regală condusă de Dl. Radu Chişe, corul VOX Medicalis sub dirijarea conducătorului Dr. Tudor Ionescu, Filarmonica George Enescu, soliști ai Operei Naționale București și actrița Maia Morgenstern.

Împreună pentru Colectiv!

Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteți accesa: http://www.infomusic.ro/agenda/craciun-pentru-toti-concert-ateneul-roman-bucuresti-2015/

Articole asemanatoare:

Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu