Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On April - 15 - 2011

 

Palatul Mogosoaia, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, va gazdui sambata, 17 aprilie 2011,  intre orele 12:00-17:00, un sat global, mai exact o prezentare interculturala a peste 21 de tari.

„Anul acesta vom avea ceva special, cu mai multe țări reprezentative, mai mulți vizitatori și de asemenea mai mulți studenți internaționali, întrucât vor veni traineri din întreaga țară pentru a induce bucureștenilor ideea de interculturalism. ”, precizeaza Michal Zabkowski, trainer in cadrul programului GROW 0.9.

Având ca slogan „Dansează. Descoperă. Cântă. Degustă.”, evenimentul se află la cea de-a cincea ediție, după succesul din 2009 „Tu câte țări poți vizita într-o zi?” care a adunat aproximativ 5000 de participanți în Piața George Enescu din Capitală.

Anul acesta, Palatul Mogoșoaia va găzdui standuri reprezentative ale celor mai diverse culturi din întreaga lume astfel :

– 12 țări vor fi prezentate de internaționalii veniți în România în internshipuri : Chile, Nigeria,Japonia,Germania,Bulgaria,Taiwan,Brazilia,Olanda,Ucraina,Cambogia,Serbia ,Polonia.

– 9 țări care vor fi ale elevilor din cadrul programului GROW 0.9 în colaborare cu ambasadele țărilor respective: China, Thailanda, Indonezia, Egipt, Tunisia ,Africa de Sud, Camerun,  Suedia, Norvegia.

Satul Global ( Global Village ) este un eveniment interactiv în care publicul intră în contact cu diverse tradiții din jurul lumii și are ocazia să încerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare și alte obiceiuri din țările prezente la târg.

Experienţa pe care o oferă participarea la acest proiect constituie un prilej pentru cei implicaţi să se cunoască mai bine, să lege noi prietenii, indiferent de etnia din care fac parte.

Recomandarea AIESEC: Îndrăzniți! Desprindeți-vă timp de câteva ore de cotidianul monoton și pășiți cu încredere într-un decor al diversității culturale unde, cu siguranță, veți avea multe de învățat.

Articole asemanatoare:

  • No Related Posts

Posteaza un comentariu