Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea-Ioana Niţescu On March - 19 - 2011

Crucea Rosie este o organizatie care si-a facut simtita prezenta in nenumarate situatii in care oamenii au avut nevoie de ajutor. Neputand fi nici de aceasta data departe de a ajuta oamenii aflati in suferinta, Crucea Rosie Romana isi uneste fortele si face un apel pentru Japonia. Afla cum poti fi alaturi de ei!

Cu o traditie destul de veche si avand la baza voluntariatul in stare pura, Crucea Rosie Romana a reusit sa isi dezvolte cultul de-al lungul anilor in care, nu numai ca au adunat peste 6.000 de voluntari in demersul lor umanitar dar au reusit sa readuca speranta sau sa aline durerile oamenilor aflati in suferinta, ajutandu-i atat material cat si psihic.

Pentru ca inca o data este nevoie de ea, Crucea Rosie Romana, este alaturi de Japonia, asupra careia s-au abatut multe nenorociri in ultima vreme, dupa cum am avut nefericirea sa aflam din media, sprinjinind inca o data situatiile de criza si suferinta umana.

Prin “Apel pentru Japonia”, Curcea Rosie Romana face apel catre toti romanii pentru a ajuta oamenii afectati de cutremurul devastator din data de 11 martie 2011.

“Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special pentru acest apel, dar si prin punerea la dispozitia populatiei a serviciului de restabilire a legaturilor de familie cu rudele aflate in Japonia, prin mesaje de Cruce Rosie.”

(Crucea Rosie Romana)

Toate donatiile care se vor aduna vor fi folosite pentru acordarea primului ajutor, pentru restabilirea furnizarii apei potabile, pentru realizarea de adaposturi. Mai mult, aceste donatii vor constitui un important punct de plecare in reabilitarea facilitatilor sanitare precum si in oferire de sprijin medical si mai ales psihilogic, care este foarte important.

Toate donatiile din Romania pentru Japonia se vor face prin intermediul Crucii Rosii Romane, Ambasada Japoniei in Romania solicitand expres acest lucru pentru inlesnirea ajutorului umanitar.

Echipa Blogunteer si Asociatia Young Initiative sustin aceasta campanie si ii invita pe toti cei care pot sprijini oamenii aflati in nevoie, sa doneze bani in conturile Crucii Rosii Romane.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati site-ul Crucea Rosie.

Articole asemanatoare:

  • No Related Posts
Categorii: Diverse

Posteaza un comentariu