Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

Colaboratori

Eliza Vaș

860271_10200748634904274_1505089977_oEliza este masterandă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este pasionată de blogging, PR, relaţii internaţionale şi a dedicat o bună parte din timpul ei educaţiei, din postura de învăţătoare.

Este membră UN Youth Association Cluj – Branch, iar în trecut a făcut parte din organizaţiile AIESEC Oradea, Oradea Toastmasters şi a fost implicată în două ediţii ale proiectului “Let’s Do It, Romania! – Bihor”.

 

Adrian Dan Pop

unnamedDeşi a studiat ştiinţe economice atât în liceu cât şi în facultate şi masterat, Adrian a descoperit că voluntariatul depăşeşte cu mult barierele ce definesc teoriile economice, iar începând cu anul 2010, îşi împarte timpul între activităţi de voluntariat şi antreprenoriat, în special “acasă” în Maramureş.

Adrian are o pasiune pentru relaţii internaţionale şi diversitate culturală, iar asta se materializează cel mai des prin călătorii în toate colţurile lumii. Pasiunea pentru a scris a apărut odată cu propriul său blog, ca amator, iar mai apoi s-a dezvoltat datorită colaborării cu mass-media, dar şi luând parte la diverse programe ca freelancer în jurnalism.