Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Oana Vasiliu On March - 7 - 2011

Pana la data de 10 martie, AIESEC Bucuresti propune tinerilor din Romania  campania de recrutare Internship Globale AIESEC care are ca scop formarea tinerilor interesati de noutate si dispusi sa se autodepaseasca. Acest program de internship urmareste sa ofere studentilor posibilitatea de a descoperi una dintre cele mai importante experiente personale care sa ii determine sa priveasca dincolo de bariera interculturala existenta la nivel global.

Exista doua categorii de internshipuri pe care se bazeaza programul actual: educationale si de dezvoltare. Practic, tinerii contribuie la dezvoltarea societatii prin implicarea directa in ONG-uri, fundatii si institutii culturale. Este o experienta aparte ce aduce un plus de valoare provocarii de a descoperi noutatea, de a-l descoperi pe „celalalt” si de a se descoperi pe sine insusi. Totodata, cele 15 filiale nationale ale AIESEC Romania desfasoara recurtari si pentru internshipuri platite, pe domeniul tehnic si management.

Prin acest internship am reusit sa am un impact asupra celorlalti si sa fac primul meu pas in a schimba lumea! Daca v-as putea da un sfat ar fi acela de a încerca sa faceti acele lucruri care credeti ca nu se pot face si sa iesiti din zona voastra de confort! Veti avea cu siguranta multe surprize!” ( Elena Inceu, Grecia)

Tinerii pot petrece de la 6 saptamani la 18 luni in tari precum Rusia, India, Brazilia, Polonia, Serbia, Portugalia, Italia, Argentina, Estonia, Lituania, Cehia, Bulgaria, Malaezia, Ucraina, Indonezia, Macedonia, oferind, de fapt, o aventura educationala.

„Experienta unica, o sansa de a te maturiza si de a cunoaste oameni si culturi speciale. Asa ca nu ezitati nicio clipa sa aplicati pentru aceasta aventura castigata in AIESEC.” ( Roxana Matasel, Coreea de Sud)

Daca vrei sa iesi din tipare, sa traiesti niste experiente grozave,  sa fii un ambasador al schimbarii, atunci nu ezita sa aplici pentru acest program. Trebuie ca tu sa fii cel care paseste cu entuziasm spre aceasta sansa…cel care se lasa definit de fapte si nu de vorbe.

Daca te-am convins, aplica pana la data de 10 martie pe site-ul organizatiei www.aiesecbucharest.ro si afla mai multe detalii referitoare la Programul de Internshipuri Globale.

 

 

 

Articole asemanatoare:

Un comentariu

  1. […] “Descopera-te pe tine prin ceilalti” – propunerea AIESEC Bucuresti […]

Posteaza un comentariu