Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home1/youngini/public_html/blogunteer/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Asumă-ţi responsabilitatea schimbării! | Blogunteer.ro

Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Andreea Teodor On April - 8 - 2013

slide-1În ziua de astăzi, problemele sociale din România sunt din ce în ce mai proeminente și afectează o varietate de medii. Cu toate acestea, putem spune că ne mândrim cu persoane care aleg să fie parte a soluției și să schimbe cu ceva în bine comunitatea în care trăim. Astfel de soluții sunt adesea aduse de oameni nu foarte numeroși, dar cu un impact mare,care vor să răspândească această atitudine cât mai mult în rândul tinerilor – iar dacă te consideri o astfel de persoană, Blogunteer îți propune un proiect care te va ajuta să fii mai bun pentru a face bine : Changemakers.

Ajuns la cea de-a V-a ediție, Changemakers are misiunea de a aduce tinerii mai aproape de realitatea socială și economică din România, încurajându-i să își asume responsabilitatea schimbării, scopul proiectului fiind acela de  a populariza conceputul de antreprenoriat social în rândul studenților, de a oferi resursele și oportunitățile necesare unui student de a implementa o afacere socială în urma participării la acest proiect.

Proiectul își propune familiarizarea tinerilor cu antreprenoriatul social și promovarea afacerilor sociale și motivarea tinerilor de a deveni agenți ai schimbării și a se implica în dezvoltarea comunității în care trăiesc prin antreprenoriatul social.

Așadar, dacă ești creativ, ambițios și responsabil, Changemakers te așteaptă la o sesiune de conferințe menite să dezvolte spiritul antreprenoriatului. Anul acesta, spre deosebire de celelalte ediții, se aduc înnoiri proiectului, astfel poți participa la :

– Acțiunea socială – 27, 28 aprilie
– Conferința Changemakers – 11 aprilie
– Sesiunea de antreprenoriat social – 16 aprilie
– Școala de primăvară – 19 aprilie-2 mai

Fiecare dintre acestea te așteaptă cu programe interesante, în cadrul cărora vei avea ocazia să cunoști diverse modele de afaceri.

Astfel Sesiunea de antreprenoriat social se va desfășura sub forma a două pannel-uri care vor avea ca temă ” Antreprenoriatul Social: Fezabil astăzi și Antreprenoriatul Social: Business sau pasiune?” , iar în cadrul sesiunii poți lua contact direct cu antreprenori ai unor afaceri de succes precum Concordia, Motivation, Upside down . 

Școala de primăvară este de asemenea instruită în educarea viitorilor antreprenori și are următorul program:

programScoala

 

Înscrierile pentru oricare program Changemakers se pot face până pe data de 12 aprilie pe site-ul oficial . 

Dacă ești interesat de proiect și cauți mai multe detalii, poți accesa site-ul http://www.changemakers.aser.ro/ sau poţi intra în contact direct cu organizatorii : 

Daniel Amariei – daniel.amariei@aser.ro ( Project Manager)

Cristina Danes –  cristina.danes@aser.ro   (Junior Project Manager)

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu