Blogunteer.ro

Împreună spunem povestea voluntariatului din România!

bookmark bookmark
Cristina Chelaru On January - 18 - 2013

growÎn doar câteva zile – în 23 ianuarie 2013 – se încheie înscrierile pentru proiectul GROW, program inovativ de educație non-formală unicat în România, destinat elevilor de clasa a 9-a sau a 10-a.

Organizat de Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC, GROW doreşte să ofere tinerilor, pe toată perioada liceului, un conținut educațional complementar activităților școlare, alături de traineri internaționali.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a și a 10-a se vor desfășura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie – 13 martie 2013, pentru un număr de aproximativ 270 de liceeni.

Într-un mediu multicultural și divers, participanții își vor dezvolta aptitudini utile şi după finalizarea studiilor, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își Sfruttare i sistemi per vincere alla roulette online gratis implica prima di tutto decidere se giocare in Internet oppure dal vivo con questo prodotto. vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Programul înseamnă internaționalism – este susținut în limba engleză de studenți veniți în România prin organizația AIESEC -, conținut educațional îmbunătățit continuu și acoperire națională. Proiectul se desfășoară în cele mai mari 14 orașe din România: București, Braşov, Cluj, Constanța, Craiova, best online casino Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara şi Arad.

În Capitală, cursurile vor fi oferite de studenţi voluntari, recrutaţi din ţări precum: Brazilia, China, Vietnam, Indonezia şi Camerun.

Până în prezent, la program au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali.

În 2012, a fost desemnat „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Creează oportunităţi de accesare a informaţiilor de valoare, experienţe de formare a caracterului, de interacţiune cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 40 000 de membri din peste 110 de țări și teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și explorării potențialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii de mâine.

Pentru înscrieri este disponibil site-ul www.growedu.ro/apply/.

 

 

 

Articole asemanatoare:

Posteaza un comentariu